Tel: 0032/(0)84478481

Fax: 0032/(0)84478482

E-mail:bjkjos@skynet.be

N.V. Boonen L. Ch. S.A.

RUE Saint-Roch 40

6990 Hotton

!!! ATTENTION !!! IF YOU HAVE BEEN CONTACTED FOR A JOB OFFER FROM OUR COMPANY, DON’T GIVE ANY PERSONAL INFORMATION. WE DON’T HAVE A JOB OFFER, IT’S A FRAUD ! THE PHONE NUMBER ON THE JOB OFFER IS NOT OURS, IT’S FROM SOMEBODY WHO IS TRYING TO GET MONEY. A COMPLAINT IS FILED WITH THE POLICE. ONLY THE PHONE NUMBERS AND E-MAILADRESSES ON THIS WEBSITE (WWW.BOONEN-NV.BE) ARE CORRECT. ALL OTHERS ARE FALSE !!
Hotton

Wie zijn we

Reeds in de jaren 1930 was de naam Boonen een gevestigde waarde in het exportgebeuren naar diverse Europese landen. De NV Boonen werd opgericht in 1969 door Charles Boonen die reeds gespecialiseerd was in nationale en internationale handel van runderen en slachtpaarden. Gelegen te Roosendaal in de grensstreek met Nederland was Louis Boonen samen met zoon Charles de eerste exporteur van drachtige melkvaarzen en trekpaarden naar diverse Europese landen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In 1992 komt de zoon van Charles, Jos Boonen, in de NV als gedelegeerde bestuurder die zich buiten de export van runderen ook meer richt op het vleesvee.

In 2007 tenslotte komt ook de vierde generatie, Tony Boonen, bijgestaan door zijn partner Elleen Van der Sypt in de vennootschap.

 

 

Los van het handelsgebeuren werd tevens in 1969 een erkende verzekeringsmaatschappij gestart dewelke slachtrunderen verzekert. Een jarenlange relatie tussen de familie Boonen en de heer Pierre Wery resulteerde in een activiteit dewelke het hele Belgische grondgebied beslaat. Vandaag wordt de verwerking en interventie beheerd in de Benelux door de onderneming BOVAS (BOonen Vee ASsociatie).
Wenst u meer informatie : contacteer ons